top of page

Forum Posts

Nong chachacha
Dec 14, 2022
In Welcome to the Forum
Cadru facial lift Botox Consultați un medic pentru a discuta obiectivele dvs. de tratament. Rama feței dvs. Un examen medical pentru a vă evalua sănătatea fizică. istorie de familie și cerințele de procedură Medicul va folosi โบท็อกลิฟกรอบหน้า un ac mic pentru a injecta toxina botulinica in muschii fetei inferioare, maxilarului si gatului, la aproximativ o jumatate de inch distanta.
0
0
1
Nong chachacha
Dec 14, 2022
In Welcome to the Forum
Liftul Nefertiti este o procedură ambulatorie care implică un medic care vă injectează o substanță în față, gât și maxilar. Nu aveți nevoie de operație. Mai multe โบท็อกลิฟกรอบหน้า persoane se pot opera cu risc minim. Cei care sunt nemulțumiți de semnele de îmbătrânire pot fi cei mai buni candidați pentru această procedură. Este posibil ca multe grupuri de oameni să nu fie candidați potriviți pentru ridicarea botoxului, inclusiv:
0
0
1
Nong chachacha
Dec 14, 2022
In Welcome to the Forum
Liftul frontal este o bucată de cercetare Am revizuit articolele anterioare despre liftingul cu Botox și liftingul feței și am descoperit că este un tratament extrem de eficient. Într-un articol care detaliază studiul, 88,4% dintre participanți au โบท็อกลิฟกรอบหน้า observat o îmbunătățire a aspectului gâtului după procedură.
0
0
1
Nong chachacha
Dec 14, 2022
In Welcome to the Forum
Botox Face Lift Nefertiti Lift Face Lift este o procedură cosmetică care implică injectarea de toxină botulină în partea inferioară a feței, maxilarului și gâtului.Toxina botulină este cunoscută și sub โบท็อกลิฟกรอบหน้า numele de marca Botox. Botox, Dysport, Xeomin și Jeuveau sunt agenți antibacterieni. care la injectare se va bloca nervii musculari temporali pentru a preveni contracția Contracțiile musculare pot provoca riduri și alte semne de îmbătrânire.
0
0
1
Nong chachacha
Dec 14, 2022
In Welcome to the Forum
Lifting cu botox, ramă facială, lifting facial, folosește o tehnică specifică pentru a injecta rama feței doar โบท็อกลิฟกรอบหน้า pentru a ridica și strânge fața. pentru a arăta mai dimensional Faceți-vă pielea lifting cu 2 tehnici populare: Nabolift și Nefertiti Lift. Experții spun că pielea lăsată și ridurile vor arăta tuturor câți ani aveți.
0
0
1

Nong chachacha

More actions
bottom of page